Ubisoft bugün yaptığı bir duyuruyla birlikte Assassin’s Creed Valhalla isminin farklı bir oyun içerisinde kullanacağını açıkladı. Yine Ubisoft tarafından geliştirilen ve servis edilen bir oyunda tercih edilen Valhalla, bu sefer DLC olarak karşımıza çıktı. Hem konsol hem de PC tarafında yer alacak olan DLC’nin detaylarına daha fazla uzatmadan geçelim.
Herkesin yakından tanıdığı ünlü kart oyunun dijital sahibi Ubisoft, UNO içerisinde bir işe girişti. Şirket yaptığı paylaşımda bugün itibariyle UNO oyunu içerisinde yeni bir DLC yayınlandığını ifade etti. Yayınlanan DLC’nin yine şirketin kendi oyun serisinden esinlenerek oyun içerisine entegre ettiği görüldü. Bununla birlikte UNO – AC Valhalla Theme Cards adında bir DLC oyunun mağaza sayfasına resmen eklendi. Oyun içerisinde kart tasarım DLC’lerini getirmeye başlayan Ubisoft, işi bir kademe ileri taşıyarak oyun ismine başvurdu.
Söz konusu DLC ise ücretli olarak mağazaya sunuldu. Oyun fiyatına kıyasla pekte uygun olmayan bir fiyat seviyesiyle birlikte satışa sunulan AC Valhalla Theme Cards DLC’si ana oyuna göre yüzde 50 düşük fiyatlandırmaya sahip durumda. Laf oyundan da açılmışken belirtelim. Tek oyunculu oyunun yanı sıra çevrimiçi oynama imkânı da bulunan UNO’yu arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz gibi farklı kullanıcılarla eşleşmeli olarak da oynayabilirsiniz.